NederlandsDeutschEnglish

Contact

070 – 383 63 57

Nieuws

 

OPENSTAANDE VACATURE BIJ VAN GILS AUTOMOTIVE!


LEERWERKBEDRIJF

Woensdag 1 maart 2017 was het zover. Het leer-werktraject bij van Gils automotive is van start gegaan! Dit project is een unieke samenwerking tussen gemeente Pijnacker-Nootdorp, gemeente Zoetermeer, WSP, DSW  en van Gils Automotive.

Drie kandidaten met een arbeidsbeperking hebben per 1 maart een arbeidscontract en kunnen zich het komende halfjaar in de praktijk ontwikkelen. Met jobcoaching en loonkostensubsidie hebben de kandidaten de kans om praktijkervaring op te doen en te onderzoeken wat hun kwaliteiten zijn. Voor de kandidaten is gekeken naar de meest passende functie zoals bijrijder, terreinmedewerker en demontagemedewerker.

Van Gils zorgt voor de begeleiding op de werkvloer en biedt de kandidaten daarnaast ook trainingen-on-the-job. Zo wordt er o.a. aandacht besteed aan recycling, veiligheid, de werknemersvaardigheden maar ook het lezen en begrijpen van een salarisstrook komt voorbij.

De werving voor het leer-werktraject gaat ondertussen nog door want van Gils automotive is enthousiast en heeft nog ruimte voor drie andere kandidaten. Op de afdeling telefonische verkoop en in het magazijn bieden zij ook graag een kandidaat uit het doelgroepenregister een kans.

Een mooi initiatief en een voorbeeld voor andere werkgevers om mensen met een arbeidsbeperking een kans te geven!

 


SLOOPREGELINGEN

Wist u dat steeds meer steden met een sloopregeling werken? Doel hiervan is de meer vervuilende auto’s uit de stad te weren. Door uw oude auto in te leveren en een nieuwere en “schonere” auto terug te kopen ontvangt u een zeer aantrekkelijk subsidie. Wij, Van Gils Automotive, zijn innamepunt van de ingeruilde en ingeleverde voertuigen voor alle plaatselijke sloopregelingen. Momenteel zijn er in Den Haag en Rotterdam sloopregelingen van kracht.


VAN GILS AUTOMOTIVE WINT ONDERNEMERSPRIJS 2014

Afgelopen dinsdag 11 november 2014 vond de uitreiking plaats van alweer de 15e editie van de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp. Deze prijs is bedoeld als stimulans voor bedrijven in de regio die zich onderscheiden door op een innovatieve manier in te spelen op marktomstandigheden en de behoeften van klanten.

 • Wij waren al erg blij met het nieuws dat wij tot de top vier genomineerde bedrijven behoorden. Afgelopen dinsdag zijn wij uitgeroepen tot winnaar van deze ondernemersprijs.

Voor ons is deze prijs een bevestiging dat we op meer vlakken goede keuzes hebben gemaakt.

Aansprekend voor de jury waren:

 • Onze groei (tegen de stroom van recessieberichten in)
 • Georganiseerde bedrijfsvoering
 • Heldere visie
 • Maatschappelijke ondernemen
 • Slim benutten van nieuwe technieken
   

Een aanwinst voor de regio” klonk het door op de avond van de prijsuitreiking waar meer dan 100 ondernemers aanwezig waren.

En die aanwinst willen wij ook graag zijn! Van innamepunt voor auto’s tot en met leverancier van origineel gebruikte onderdelen zijn wij het adres. Omdat wij van mening zijn dat het inspelen op de behoeften van de klant een continu doorlopend proces is, staan vernieuwen en veranderen bij ons nooit stil. Allemaal met één en hetzelfde doel: de dienstverlening naar onze klanten steeds weer verbeteren.

 

Van Gils Automotive, een naam om te onthouden!


GARANTIEPERIODE VAN 3 NAAR 6 MAANDEN GARANTIE BIJ VAN GILS AUTOMOTIVE!

Wij doen er alles aan om u de beste origineel gebruikte onderdelen te leveren. Daarom wordt elk onderdeel gecontroleerd, geïnspecteerd en zo mogelijk getest. 

Wij investeren voortdurend in onze medewerkers en apparatuur om er voor te zorgen dat we ook de nieuwste technische ontwikkelingen beheersen. Desondanks kan het natuurlijk altijd voorkomen dat een aan u geleverd onderdeel een defect vertoont. Ook dan kunt u op ons rekenen. 

Per 1 januari 2015 geven wij op onderdelen 6 maanden garantie. Alle overige garantiebepalingen blijven ongewijzigd. Wij bieden u dus nog meer zekerheid, terwijl u blijft profiteren van de scherpe tarieven van een origineel gebruikt onderdeel.

Van Gils Automotive: Zeker goed!


VAN GILS AUTOMOTIVE GAAT VOOR PERFECT GREEN

Beste relatie,
Verheugd zijn wij, Van Gils Automotive, u te mogen berichten dat ons Perfect Green initiatief vanaf 24 augustus 2015 handen en voeten heeft gekregen. Met trots kunnen wij u melden dat Van Gils Automotive 1 van de 6 Perfect Green bedrijven is die u als toeleverancier van origineel gebruikte onderdelen met een nog uitgebreidere service en perfecte garantievoorwaarden ten dienste kan zijn.

Apeldoorn, 24 augustus 2015,

PERFECT GREEN EN DUURZAAM REPAREREN BUNDELEN KRACHTEN VOOR IMPULS HERGEBRUIK

Perfect Green – NoRiskParts, een initiatief van een aantal gerenommeerde autodemontagebedrijven en de Stichting Duurzaam Repareren hebben hun krachten gebundeld. Gemeenschappelijk doel is een impuls te geven aan het hergebruik van auto onderdelen.

Perfect Green – NoRiskParts wil het hergebruik van auto onderdelen bevorderen door de klanten transparantie, standaard leveringsvoorwaarden en goudgerande garantiebepalingen te bieden. Deze regels worden strikt gehanteerd door alle deelnemende demontagebedrijven.

Onlangs won Perfect Green nog de Dave Bebelaar Award 2015. Waarmee wordt geïllustreerd dat het initiatief door de markt met enthousiasme is ontvangen. Het is wel van belang dat er bewaakt wordt dat de deelnemende demontagebedrijven zich aan de spelregels houden. “Duurzaam Repareren is een partij die gewend is om op dit soort zaken toe te zien, is objectief en bovendien zijn onze klanten, de automotive bedrijven, bij deze organisatie aangesloten”: aldus Ronald Morien, initiatiefnemer van Perfect Green.

“Goede leveringsvoorwaarden en garanties zullen zonder twijfel het hergebruik van auto onderdelen bevorderen en hoe meer gebruikte onderdelen er benut worden, hoe beter het voor het milieu is”: zegt Harry Filon van Duurzaam Repareren. Daarom hebben wij besloten om de samenwerking met Perfect Green aan te gaan. De bedrijven waarmee Perfect Green start, staan zonder twijfel garant voor een hoge mate van kwaliteit en service. Onze taak is de samenwerking aan te laten sluiten bij de klantwens en toe te zien op de naleving van de afspraken.

Perfect Green NoRiskParts start met de volgende demontagebedrijven:

 • Automaterialen Ronald Morien B.V.
 • Autobedrijf Broekhuis B.V.
 • Gebr. Obdam B.V.
 • Autodemontagebedrijf Th. van Gils B.V.
 • VandenBrand Parts B.V.
 • Autodemontagebedrijf Snuverink B.V.

Al deze bedrijven leveren onderdelen met één jaar garantie, first day delivery, in- en uitbouw vergoeding en alle andere Perfect Green-NoRiskParts condities. Meer hierover is te vinden op de website: www.noriskparts.nl. Met ingang van 24 augustus starten de deelnemende demontagebedrijven met het leveren onder de Perfect Green-NoRiskParts condities.


NOMINATIE VOOR DE ONDERNEMERSPRIJS 2014!

De regio Pijnacker-Nootdorp is een gebied waar een actief ondernemingsklimaat in harmonie optrekt met een fijne woonomgeving. Als gevestigden kunnen we trots zijn op de mooie bedrijven die ook nog eens voor regionale werkgelegenheid zorgen. Wij, Van Gils Automotive, zijn hier sinds juli 2014 gevestigd. Wij zijn dus nog een nieuwkomer, alhoewel wij als bedrijf al zo’n 40 jaar bestaan.

In de laatste jaren hebben wij hard gewerkt aan vernieuwing van onze organisatie. We hebben innovaties doorgevoerd in onze marktbenadering, het logistieke proces en de methode van ontmanteling van voertuigen. Met deze vernieuwingen in combinatie met ons prachtige nieuwe pand te Nootdorp hebben we een positie ingenomen in de kleine groep professionals in de autodemontagebranche Nederland. En we staan nog lang niet stil. We volgen ontwikkelingen die ons aangaan op de voet en zijn voortdurend bezig met het creëren van nieuwe kansen.

Dit alles heeft gebracht dat we nu genomineerd zijn voor de Ondernemersprijs. En daar zijn we trots op. Samen met 3 andere ondernemingen uit de regio laten we zien dat we als regio Pijnacker -Nootdorp veel in huis hebben. En als Van Gils Automotive zien wij de nominatie als herkenning van onze toekomstgerichte inspanningen.

“Duurzaamheid zit in onze genen. Wij ondernemen nu en denken in de toekomst”


HAAGSE SLOOPREGELING VERLENGD TOT 1 DECEMBER

De Haagse sloopregeling wordt verlengd tot 1 december 2014. De regeling zou oorspronkelijk op 31 maart aflopen. Omdat er nog budget is voor nieuwe aanvragen heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om de termijn te verruimen.

Lees verder


VERHUIZING

Wij gaan verhuizen!

In het afgelopen jaar zijn wij druk geweest met het realiseren van een geheel nieuw bedrijfspand. Nu is het bijna zover. Medio Juni 2014 verwachten wij onze deuren te openen in Nootdorp. Wij houden u op de hoogte! Waar zijn wij straks te vinden?
Ons nieuwe adres wordt: 
Spiegelstraat 6 te Nootdorp (bedrijventerrein Heron). 

Assortiment 
Op deze zeer ruime locatie hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij krijgen meer ruimte, ons assortiment zal verder worden uitgebreid. 

Bereikbaarheid 
Onze bereikbaarheid wordt zeer goed. Enkele snelwegminuten uit Den Haag en langs de A12.


DUURZAAMHEID ZIT IN ONZE GENEN

“Duurzaamheid zit in onze genen. We ondernemen nu en denken in de toekomst.” 
Lees verder


SERVICE & GARANTIE

    070-3836357

    06-46507012

    24-uurs levering

   14 dagen herroepingsrecht

   6 tot 12 maanden garantie

   Origineel gebruikte onderdelen