NederlandsDeutschEnglish

Contact

070 – 383 63 57

WIE ZIJN WIJ

Van Gils Automotive is in Nederland hét adres voor origineel gebruikte onderdelen van alle merken auto’s. Tevens voeren wij een assortiment van matching quality nieuwe auto-onderdelen zodat wij zoveel als mogelijk iedere klant tevreden kunnen stellen. Een zeer breed assortiment, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met verstand van zaken zijn de basis voor duurzame relaties met onze klanten. Tevens kopen wij dagelijks auto’s in. Voor handelsauto’s, schadeauto’s en afgedankte auto’s zijn wij een serieuze opkoper.

Duurzaamheid zit in onze genen. Wij demonteren de voertuigen met moderne apparatuur zodat er geen enkel risico wordt gelopen voor het milieu. Onze bedrijfsvoering is toekomstgericht. Op allerlei wijzen trachten we invulling te geven aan hedendaagse bedrijfsvoering, waarbij leefomgeving centraal staat.

VISIE

Wij zien in de autobranche een toename van de verwerking van afvalstoffen tot toepasbare grondstoffen door middel van recycling en een groei naar de vraag naar hergebruik van onderdelen. Dit sluit aan op het wereldbrede duurzaamheidvraagstuk. Fossiele brandstoffen en grondstoffen worden schaarser terwijl de vraag naar productiegoederen toeneemt door de groeiende wereldbevolking en welvaart.

MISSIE

Wij willen een belangrijke positie innemen in de auto-bedrijfsketen door met een uitgelezen assortiment gebruikte onderdelen in te spelen op de toename van hergebruik van onderdelen. Daarnaast willen wij op verantwoorde en efficiënte wijze een bijdrage leveren aan de verwerking van afgedankte auto’s welke voor meer dan 90% worden hergebruikt en recycled.

Onze jarenlange inspanningen om onze branche tot een serieuze partner te maken in de automotive-keten heeft ons als bedrijf goede samenwerking opgeleverd. Tot onze klantenkring behoren onder andere:

  • Garagebedrijven / dealerbedrijven

  • Schadeherstelbedrijven

  • Overheden

  • Parkmanagementorganisaties

  • Verzekeringsmaatschappijen

  • Leasemaatschappijen

SERVICE & GARANTIE

    070-3836357

    06-46507012

    24-uurs levering

   14 dagen herroepingsrecht

   6 tot 12 maanden garantie

   Origineel gebruikte onderdelen