WIE ZIJN WIJ

Van Gils Automotive is een professionele speler op de markt van de verkoop van tweedehands auto-onderdelen. Wij hebben een zeer breed assortiment in gebruikte auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis van autotechniek. Tevens bieden wij ook een assortiment van nieuwe auto-onderdelen aan, zodat wij ook aan de wensen kunnen voldoen van deze klanten. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelberdrijven én particulieren.

Duurzame demontage van auto’s

“Duurzaamheid zit in onze genen”, luidt ons motto. Van Gils Automotive demonteert de tweedehands auto’s met moderne apparatuur, zodat alle risico’s voor het vervuilen van het milieu beperkt worden. Onze bedrijfsvoering is daarom toekomstgericht; op allerlei wijzen trachten wij hier invulling aan te geven waarbij onze leefomgeving centraal staat.

Visie

Er is een stijgende lijn zichtbaar in het hergebruiken van grondstoffen en de vraag naar tweedehands auto-onderdelen. Dit sluit aan op het wereldbrede duurzaamheidsvraagstuk; fossiele brandstoffen worden schaarser, terwijl de vraag naar productiegoederen toeneemt door de groeiende wereldbevolking en welvaart.

Missie

Van Gils Automotive wenst een belangrijke positie in te nemen in de autobranche door met een uitgelezen assortiment aan tweedehands auto-onderdelen in te spelen op de toename van het gebruik van tweedehands auto-onderdelen. Daarnaast willen wij op verantwoorde en efficiënte wijze een bijdrage leveren aan de verwerking van niet bruikbare auto’s, welke voor meer dan 90% worden hergebruikt en gerecycled.

Onze jarenlange inspanningen om onze branche tot een serieuze partner te maken in de automotive-keten, heeft Van Gils Automotive goede samenwerkingen opgeleverd: Tot onze klantenkring behoren onder andere:

  • Garagebedrijven/dealerbedrijven
  • Schadeherstelbedrijven
  • Overheden
  • Parkmanagementorganisaties
  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Leasemaatschappijen

SERVICE & GARANTIE

    070-3836357

    06-46507012

    24-uurs levering

   14 dagen herroepingsrecht

   6 tot 12 maanden garantie

   Origineel gebruikte onderdelen